Категорії Інформація
Каси Додати подію
Зерносховище
14 квітня 2024

Зерносховище

Ціна: 100-200 грн

Рівненський академічний український музично-драматичний театр
м. Рівне, вул. Театральна, 1
Купити квиток
100-200 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Зерносховище"

14 квіт., неділя

Про подію

Вистава про правду - "Зерносховище" у Рівному

У виставі "Зерносховище", яка пройде на сцені Рівненського академічного українського музично-драматичного театру, порушено тему Голодомору 1932-1933 рр.

Цю тему часто намагалися оминути, тож сьогодні в ній багато недомовленого й актори театру хочуть заповнити цей пролом: намагатимуться донести глядачам те, що приховувалося роками і як ми були обмануті, а також що стало причиною тих трагічних подій.

Приходьте в театр на виставу, впевнені, що вона не залишить вас байдужим. Що ж стосується квитків, то купити ви їх можете, не виходячи з дому, просто тут, так само як і подивитися афішу інших вистав театру.

Про "Зерносховище"

Виставу "Зерносховище" поставлено за п'єсою української письменниці Наталії Ворожбит. Сама Наталія ніяк не характеризує свою роботу щодо жанру, але називає її як "наочний посібник для куркульських пособників".

До речі, цю ж п'єсу ставили на сцені Королівського Шекспірівського театру в Англії, що підтверджує, наскільки сильний сюжет твору. Тоді постановка справила позитивне враження на глядачів.

Що ж стосується виступу в театрі Рівного, то й тут ви зможете відчути емоції, які хотіла передати драматургиня, провести паралелі між сучасними проблемами та тими роками. Тож обов'язково прийдіть на "Зерносховище". 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код