Категорії Інформація
Каси Додати подію
23 серпня 2021

Tribute show METALLICA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Літній Театр «GORSAD»
м. Одеса, вул. Дерибасівська

Про подію

Tribute Show METALLICA в Одесі!

23 серпня 2021 року у Літньому театрі “GORSAD” відбудеться триб’ют шоу гурту METALLICA в Одесі! Скористайтесь унікальною можливістю знову відчути потужне звучання улюбленого з юності колективу! Адже ці пісні не втрачають свою унікальність з часом і дотепер не виходять з моди! Metallica Symphonic Tribute - це проект за участі симфонічного оркестру, який став широковідомим не тільки в Україні, але й за її межами.

Концерт “Металліка” з симфонічним оркестром

11 років тому розпочала свою діяльність команда Scream Inc. Тоді ще студенти просто зібралися разом, щоб пограти пісні улюбленого гурту. Від самого початку хлопці намагалися досягти оригінального звучання улюблених композицій. Поступово Scream Inc. набирала популярності і стала бажаним гостем на клубних сценах. Так почався розвиток проекту і його вихід на міжнародний рівень.

Робота над Metallica Tribute Show розпочалася у 2015 році, коли з гуртом почали працювати досвідчені продюсери. Окрім гастролей з симфонічним оркестром, музиканти продовжували вдосконалювати свою концертну програму. Наразі проект досяг свого розквіту і до нього підключилися промоутери з Європи. Гастролі закордоном підтвердили якість Metallica Tribute Show, адже у Європі купити на нього квитки можна лише заздалегідь.

Не втрачайте можливість піти на шоу європейського рівня у вашому місті! Щоб потрапити на Metallica Tribute Show в Одесі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в Театрі міського саду шукайте в афіші на нашому сайті.

Чому варто підійти на Metallica Symphonic Tribute?

  1. Унікальне виконання у супроводі симфонічного оркестру
  2. Улюблені хіти культового гурту
  3. Автентичне звучання Metallica в Міському саду
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код