Категорії Інформація
Каси Додати подію
05 червня 2024

Та не однаково мені

Ціна: 100-140 грн

Рівненський академічний український музично-драматичний театр
м. Рівне, вул. Театральна, 1
Купити квиток
100-140 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Та не однаково мені"

05 черв., середа

Про подію

Поетична вистава "Та не однаково мені" у Рівному

Твори Т.Г. Шевченка відомі в усьому світі. Сьогодні ми можемо не лише читати, слухати його твори, а й переглянути театральні виступи за мотивами творчості Тараса в найкращих театрах країни. Так, у Рівному відбудеться вистава "Та не однаково мені" на великій сцені Академічного українського музично-драматичного театру.

У виставі братимуть участь заслужені артисти України, артисти драми та балету, оркестру та більше. У результаті ви отримаєте незабутні емоції від гри акторів і від самого сюжету.

Ми з радістю повідомляємо, що квитки на подію вже є в продажу, і купити їх можна прямо на цій сторінці. Також ви можете подивитися й інші події театрів у Рівному. 

Незабутній вечір із Т.Г. Шевченком

У зимовий вечір зі сцени театру лунатимуть вірші поета різних часів, через які Т.Г. Шевченко показує свою любов до Батьківщини й водночас розкривається у своєму горі, коли він сумує за рідною землею.

Крім віршів Шевченка, на сцені ви почуєте уривки з "Щоденника", а значить думки й почуття поета. Додайте до всього цього музичний супровід, артистів балету і ви отримаєте дивовижне поєднання поетичного, музичного і танцювального. 

Чекаємо вас у залі театру! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код