Категорії Інформація
Каси Додати подію
Петро Бампер і Сус
03 травня 2023

Петро Бампер і Сус

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Рівненський міський будинок культури
м. Рівне, вул. Соборна, 3Д

Про подію

Грієм душу! «Бампер і Сус» з великим туром на підтримку ЗСУ!

«Бампер і Сус» їдуть у благодійний тур «Грієм душу» на підтримку ЗСУ!

Беруть із собою гарячий гумор без цензури, нові пекучі жарти, незламний позитив і те втілення народної мудрості, яке ви розберете на цитати!

Гостро, тонко і в саме яблучко!

«Бампер і Сус» будуть жартувати про все, що близьке кожному глядачу — з нещадністю до ворогів і з непереборною вірою у перемогу України!

Кожний концерт буде рекордним по кількості усмішок, сміху й інтерактивів, тож готуйтесь до гарячих розіграшів і аукціонів! Адже кошти з квитків і ваші донати стануть потужною підтримкою захисникам.

На передовій із концертами для Героїв «Бампер і Сус» постійно бувають, починаючи із 2014 року, тож завдяки туру придбають саме те, що українські бійці зараз найбільше потребують: амуніцію і автівки.

«Бампер і Сус» у минулому — знамениті КВНники, а нині — одні з найвідоміших гумористів України, зіркові актори найпопулярніших телепроектів і фільмів та лідери українського YouTube, кожне відео яких набирає мільйонні перегляди.

Роль Петра Бампера — колоритного полковника Попадюка — стала родзинкою найкасовішого фільму України «Скажене весілля». А участь у проекті «Слухай», де актор блискуче озвучив поезію класиків української літератури, досі залишається для багатьох неабияким відкриттям.

Долучившись до волонтерства з 2014 року, «Бампер і Сус» точно знають, що у час війни гумор може не лише неабияк підтримати, а й — зарядити бойовим духом як хлопців на передовій, так і всіх, хто працює для спільної перемоги у тилу. 

Завдяки їхнім стрімам і відео у YouTube чималі донати щодня летять на підтримку українських захисників.

У своєму шоу «Бампер і Сус» актори скоряють серця глядачів надзвичайним почуттям гумору, шаленою харизмою і правдою про життя, найактуальніше і наболіле, що подають смачно і потужно, без купюр і цензури!

Їхні головні козирі — фірмовий, ні на що не схожий полум’яний гумор, та шалена енергетика, яка вирує на кожному концерті!

Не пропустіть концерт ТОПових гумористів без жодних комплексів та упереджень, носіїв народної мудрості і тих, хто здатні запалити публіку з найперших секунд!

Про життя і політику, москалів, картопельку і комуналочку — ПРО ВАС, НАС і їх!

На концерті «Бампера і Суса» кожен відчує себе учасником дійства!

Влучні жарти, максимальний інтерактив з публікою, яскраві емоції та вибухові враження на 1000% гарантовані всім!

Концерт «Бампера і Суса» — кращий привід зібратися з друзями, щоб добре провести вечір, отримати бойовий заряд позитивних емоцій і підтримати.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код