Категорії Інформація
Каси Додати подію
Курган И Агрегат
19 лютого 2022

Курган И Агрегат

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Сталева Гора
вул. Відінська, 1б

Про подію

“Курган & Agregat” в Рівному!

19 лютого 2022 року у пабі “Сталева Гора” відбудеться концерт “Курган & Agregat” в Рівному з презентацією свого нового альбому “Зембонджу”! Культові пацики України вже наробили галасу, і готові показати на що ще вони здатні! Багатомільйонні перегляди на YouTube, вершини топів iTunes, Spotify і безліч фанів по всій Україні!

Презентація нового альбому “Зембонджу”

Суржик як мистецтво, “силянська” ідентичність як маніфест! За словами авторів, нова платівка  відрізняється від попередньої творчості тріо. Проте інше  -  не значить гірше! Нам обіцяють сміливе поєднання диско, фанку та джазу. Недарма до створення альбому долучився фіналіст Національного відбору пісенного конкурсу “Євробачення” та учасник гурту “Сальто Назад” Сергій Сорока!

Але і про старі хітяри ніхто не забув! Як же ми без “Лове” та “Сельськой драки”? Приходьте стригтись та тусуватись. Артисти дають зуба!

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ. Щоб потрапити на концерт “Курган & Агрегат” в Рівному, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Рівного шукайте на нашому сайті.

Який концерт не можна пропустити в Рівному? Сольник “Курган & Агрегат”!

  1. Чьоткі пацики
  2. Новий альбом
  3. Душа співає
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код