Категорії Інформація
Каси Додати подію
Vivienne Mort
26 жовтня 2021

Vivienne Mort

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Рівненський міський будинок культури
м. Рівне, вул. Соборна, 3Д

Про подію

Обов'язковою умовою проведення концертів у ЧЕРВОНІЙ зоні, або згідно з розпорядженнями обласних комісій ТЕБ і НС, є наявність ОДНОГО з наступних документів:

  1. Негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, або експрес-тест, який проведено не раніше, ніж за 72 години до моменту проведення концерту.
  2. Документ, що підтверджує вакцинацію однією дозою дводозної вакцини — для жовтої чи помаранчевої зон. Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації — для червоної зони.
  3. Документ, що підтверджує одужання від COVID-19.

УВАГА! Умови та вимоги можуть бути змінені згідно з розпорядженнями уряду або обласних комісій ТЕБ і НС. Просимо слідкувати за актуальними оновленнями.

Vivienne Mort в Рівному!

26 жовтня 2021 року  у Рівненському будинку культури відбудеться концерт гурту Vivienne Mort в Рівному. Артисти приїдуть у місто в рамках концертного туру, який був перенесений з минулого року. Після низки концертів музиканти планували піти у творчу відпустку. Але, може, їх плани змінилися? В будь-якому випадку до вашої уваги виступ одного з найкращих інді-гуртів України! Назву туру «Vivienne Mort. Fin de la première partie» (Вів'єн Морт. Кінець першого розділу) можна вважати пророчою, адже 2020 рік розділив тисячі історій на "до" і "після". Але, як відомо, після кожної крапки можна почати з нового рядка. Тому не гаємо часу і вирушаємо на довгоочікуваний концерт!

Концерт туру - 2021

Музиканти виступлять у повному складі і виконають всі відомі хіти гурту. Можливо, далі на нас чекатиме зовсім нова музична історія від Даніели Заюшкіної, а поки встигніть побачити Vivienne Mort  такими, як любите: музичними, зворушливими, не схожими на інших.

Щоб потрапити на концерт Vivienne Mort в Рівному, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста.  Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти з друзями в Рівному? На концерт Vivienne Mort!

  1. Справді якісна та цікава музика
  2. Фірмовий романтично-містичний настрій
  3. Улюблені пісні у живому виконанні

Vivienne Mort пісні:

  • Грушечка
  • Голубка
  • Пташечка
  • Думаю про тебе
  • Сліди маленьких рук
  • Іній
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код