Категорії Інформація
Каси Додати подію
21 квітня - 29 червня 2024

Вечеря з диваком

Ціна: 100-200 грн

Рівненський академічний український музично-драматичний театр
м. Рівне, вул. Театральна, 1
Вибрати дату

Замовити квитки на "Вечеря з диваком"

Тривалість події — 100 хвилин.
21 квіт., неділя
23 трав., четвер
29 черв., субота

Про подію

Комедійна вистава "Вечеря з диваком" у Рівному

У славному місті Рівне в академічному українському музично-драматичному театрі відбудеться вистава "Вечеря з диваком" за п'єсою французького драматурга Франсуа Вебера. Уперше виставу було показано місцевим жителям влітку 2016 року, і прем'єра пройшла успішно. Тому зовсім не дивно, чому на сцені театру знову показують цю постановку.

Але чому вона так сподобалась? Все дуже просто! Франсуа Вебер відомий своїм тонким французьким гумором. Ви ж пам'ятаєте кінострічку "Іграшка" або "Високий блондин у чорному черевику"? Саме Франсуа Вебер написав сценарій до фільмів і зняв їх.

Крім того, попри весь гумор, драматург зачіпає серйозні теми у своїх роботах, розкриває перед глядачами суть речей, яким ми часто не надаємо значення. Тому ми рекомендуємо купити квиток на виставу, а також подивитися інші події в місті.

Легка вистава "Вечеря з диваком"

Вистава перенесе вас до Франції в будинок багатого видавця книг П'єра Брашана. Кожного тижня, щосереди, він і його друзі збираються на вечерю. Єдина умова для вечора — привезти із собою дивака, над яким можна буде пожартувати. А от хто приведе найкращий екземпляр, той і стане переможцем.

Одного разу за стіл аристократів має потрапити звичайний бухгалтер-фінансист, який замість очікуваних веселощів принесе зміни в долю головного героя. Що ж станеться на сцені театру? Цікаво буде подивитися! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код