Категорії Інформація
Каси Додати подію
10 квітня 2024

Сватання на Гончарівці

Ціна: 100-140 грн

Рівненський академічний український музично-драматичний театр
м. Рівне, вул. Театральна, 1
Купити квиток
100-140 грн
Купити квиток

Замовити квитки на "Сватання на Гончарівці"

Тривалість події — 100 хвилин.
10 квіт., середа

Про подію

Комедія за п'єсою Г. Квітки-Основ'яненка "Сватання на Гончарівці" у Рівному

Г. Квітка-Основ'яненко підняв одну з найболючіших тем для України 19 століття в комедійній п'єсі "Сватання на Гончарівці" - кріпацтво. І хоча ця проблема сьогодні вже неактуальна, саму п'єсу радо йдуть подивитися до Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.

Цього разу ми запрошуємо вас подивитися виставу у грудні, а щоб встигнути посісти місце в залі, купуйте квитки на цій сторінці. Переходьте за кнопкою "купити квиток", обирайте ряд/місце та оплачуйте покупку.

Хочете дізнатися більше про вистави міста? Тоді вам потрібно відвідати афішу сайту.

Кохання і кріпацтво у "Сватанні на Гончарівці"

П'єса Г. Квітка-Основ'яненка розповідає історію, яка сталася в Харкові на Гончарівці. А починається вона з побутової сварки сімейної пари Одарки та Прокопа.

Через якийсь час їм пропонують віддати їхню доньку Уляну заміж за дурного Стецька. Батьки Уляни погоджуються, адже Стецько хоч і не вирізняється неабияким розумом і розторопністю, але він багатий.

Стецько не проти одруження, але тільки не Уляна. Дівчина кохає іншого, кріпака-Олексія. Ось тут-то закохані починають вдаватися до хитрощів, щоб уникнути небажаного весілля. У результаті Уляна виходить заміж за коханого, а Стецько залишається з гарбузом. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код