Категорії Інформація
Каси Додати подію
Сухішвілі (Рівне) sold out
25 лютого 2022

Сухішвілі (Рівне)

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Рівненський академічний український музично-драматичний театр
м. Рівне, вул. Театральна, 1

Про подію

Дорогі наші Українці!

Весь великий Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ» з великим нетерпінням чекав зустрічі з Вами на Концертах!

Сьогодні ми знаходимося в Україні і до останнього були готові виступати для Вас!

Але через порушення кордонів України російськими військами та запровадження воєнного стану, наразі проведення Концертів є неможливим.

Концерти «СУХІШВІЛІ» в Україні обов’язково відбудуться у більш безпечний час під мирним небом! Зберігайте спокій та бережіть себе та своїх близьких!

Висловлюємо Вам величезну підтримку, віримо в Україну!

З Любов’ю, Колектив Національного Балету Грузії «СУХІШВІЛІ»

"Сухішвілі" в Рівному!

25 лютого 2022 року в Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі відбудеться виступ Національного балету Грузії "Сухішвілі"!

Танцюристи ансамблю "Сухішвілі" з легкістю кидають виклик законам гравітації і змушують повірити в те, що чари існують. Світова преса невпинно порівнює їх танці з польотом, з ураганом, називає "Сухівшілі" восьмим чудом світу.

Національному балету Грузії належить унікальний рекорд. Після виступу на легендарній міланській сцені La Scala завіса піднімалася 14 разів. Таким чином танцюристи перевершили досягнення чудового оперного співака Енріко Карузо.

Національний балет Грузії в музично-драматичному театрі

Пристрасть, сила, любов - немає таких емоцій і почуттів, які б не могли зобразити в своєму танці солісти "Сухішвілі". Вас чекає неперевершене явище світового рівня. Таємниця прекрасної магії цього танцю криється в багаторічних традиціях, які зберігаються в колективі під керівництвом трьох поколінь професіоналів, що належать до однієї танцювальної династії. Адже балет "Сухішвілі" - це більше, ніж танець. Це надбання всієї країни, неодноразово відзначене в документальних фільмах та книгах.

Харизматичні виконавці за підтримки живого оркестру створять диво, а глядачі отримають унікальний шанс бути причетними. Відчуйте на собі всю міць національного танцю та енергію, що йде від кращих танцюристів світу. Неповторне шоу, в ході якого буде використано 2500 ексклюзивних костюмів і задіяні рідкісні музичні інструменти!

Щоб потрапити на концерт грузинського балету "Сухішвілі" в Рівному, купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ще більше концертів в афіші Рівного шукайте у нас на сайті.

Куди піти в Рівному? На концерт балету "Сухішвілі"!

  1. Відвідайте шоу світового рівня в своєму місті.
  2. Насолоджуйтеся запальними національними танцями.
  3. Подивіться на "Восьме чудо світу".
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код