Категорії Інформація
Каси Додати подію
Чайка
19 березня 2022

Чайка

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Рівненський академічний український музично-драматичний театр
м. Рівне, вул. Театральна, 1

Про подію

“Чайка” в Рівному!

У Музично-драматичному театрі відбудеться вистава “Чайка” в Рівному! Класична п’єса Антона Чехова давно стала перлиною світової сцени, і її постановка - завжди виклик для творчого колективу. Тут сильні і вразливі характери наштовхуються один на інший,  а мрії і бажання вступають у болючий конфлікт з реальністю. Чому інколи так важко покохати того, хто віддано кохає нас? Чому примарне бажання іншого життя спонукає нас йти за ілюзорним щастям? Чому ми намагаємося вилікуватись від почуттів нещасливим шлюбом? І чому за нашу помилку має платити той, хто щиро кохає?

Трагікомедія за мотивами Чехова

Чому життя зіркової богеми тільки здається блискучим і цікавим? І на що ладна людина, щоб досягти своєї мети? А що зробить та, якій це не вдалося? У своїх творах Чехов торкається безлічі питань, а кожен його герой - це цілий буремний світ. Всі разом вони опиняються в одному просторі і починають змінювати долі один одного. Інколи жорстоко і невідворотно.

Щоб потрапити на виставу “Чайка” у Рівному, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше вистав в афіші Рівного шукайте на нашому сайті.

Де подивись класичну постановку в Рівному? На виставі “Чайка”!

  1. П’єса всесвітньо відомого драматурга
  2. Молоді актори
  3. Динамічний сюжет
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код