Категорії Інформація
Каси Додати подію
29 вересня 2020

Business Stand Up: ТОПовые шутки от ТОП-менеджеров

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Freedom Hall (Фрідом Хол)
м. Київ, вул. Кирилівська, 134

Про подію

Акція! Діє знижка 50% на другий квиток за промокодом BUSINESS

Business Stand Up: топові жарти від ТОП-менеджерів

І знову  бизнес-стендап на сцені Freedom Hall, 29 вересня о 19:00,  Спікери не професійні коміки, але професійні підприємці. Почуття гумору, як правило, ознака високого рівня інтелекту, тому не дивно, що ТОП-менеджери можуть не тільки запускати стартапи та управляти корпораціями, а й дотепно жартувати, іронізувати і розкривати свій досвід через курйозні історії.

Адже якщо комік може бути президентом, то чому підприємець не може стати на один вечір стендапером?!

Згодні, тоді приходьте на Business Stand Up 29 вересня у Freedom Hall.

  • Ведучий - Валерій Жидков (Тамбовський Вовк) та відомі українські бізнес-спікери:
  • Тетяна Лукінюк, генеральний директор Red Bull, засновник Kyiv Bookworms Club, викладач у бізнес-школах, відповідала за просування брендів Coca-Cola, Oriflame, SUN InBev, Mars.
  • Євген Кудрявченко, засновник однієї з найкращих світових веб-студій Vintage Production, в портфоліо проекти для Sony Ericsson, Johnson & Johnson, Tetra Pak, Oberig, ДІЯ і інші.
  • Анастасія Давидова, бізнес-консультант, голова The CMO Club CIS, екс-CMO Multiplex и DIM Group, обіймала ключові позиції у агентствах TABASCO, Young&Rubicam, Saatchi & Saatchi.
  • Євген Артюхов, підприємець, співвласник юридичної компанії ASA GROUP, адвокат з 16-річним досвідом, експерт в структуруванні та упаковці бізнес партнерств.
  • Володимир Дегтярьов, співвласник і СEO PR-агентства Newsfront, автор курсу "Особистий бренд", серед кейсів робота з брендами Lenovo, GlobalLogic, Philip Morris, BMW і багато інших.
  • Анна Петрова, засновниця та директорка Startup Ukraine і Selfmade Woman Community, автор конференції Enterpreholic! і бізнес-табору Made in Ukraine.
  • Олексій Соболєв, генеральний директор держпідприємства "ProZorro.Продажі", стояв практично біля витоків проекту, позаштатний радник міністра інфраструктури України.
  • Ігор Постоєнко, співзасновник найулюбленіших ресторанів SATORI lounge і Buddha-bar Kyiv, мангал-бістро “Сочный Восточный”, гастро-паб “Плов і Улов”, мультіспейс Campus Community.

Не пропустіть!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код