Категорії Інформація
Каси Додати подію
05 квітня 2024

Брехня

Ціна: 100 грн

Рівненський академічний український музично-драматичний театр
м. Рівне, вул. Театральна, 1
Купити квиток

Замовити квитки на "Брехня"

05 квіт., пʼятниця

Про подію

Психологічна п'єса "Брехня" у Рівному

Майстром психологічного аналізу в українській літературі по праву називають письменника В. Винниченка. Театральні вистави за роботами В. Винниченка досить складно ставити через велику кількість деталей. Але акторам Рівненського академічного українського музично-драматичного театру вдалося домогтися чудових результатів і вже в грудні вони готові представити спектакль "Брехня".

Оцініть старання акторського складу та інших працівників театру і подивіться українську класику. І поки є ще вільні місця в залі, рекомендуємо купити квитки на виставу просто зараз.

Більше вистав міста, дивіться на афіші сайті "Kontramarka".

Зіткнення розуму і моралі у п'єсі В. Винниченка "Брехня"

Ця п'єса не тільки про саму брехню, вона про пошуки щастя і чи можливе воно, коли ти намагаєшся підлаштуватися під навколишній світ. Ця історія, де намагаються ужитися раціональне та ірраціональне, усвідомлене та несвідоме, і саме на тлі цього формується проблематика твору. 

В епіцентрі сюжету п'єси "Брехня" стоїть історія інтелігентної родини, Наталії Павлівни та її чоловіка Андрія Карповича. Наталя залишається поруч з Андрієм тільки тому, що знає, що без неї чоловік пропаде. Так, пожертвувавши собою, головна героїня все ж прагне справжнього кохання, тому не змогла встояти перед молодим поетом і зраджує з ним чоловікові.

Помічник Андрія Карповича, Іван Стратонович, дізнається про зраду його дружини й погрожує їй, що видасть коханців. Далі сюжет розгортається непередбачувано, і вся історія може закінчитися трагічно. 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код